Betongsten och marksten till uteplats eller garageuppfart

Br. Henrikssons stenhuggeri i Kungsbacka är ett familjeföretag med försäljning av marksten och betongsten. Tack vare vårt gedigna kunnande kan vi alltid erbjuda sten av bästa kvalitet.

FRAMTIDENS MARKSTEN

Marksten i betong är mycket populärt och finns i en mängd olika färger och former. Detta gör att stenläggningen kan anpassas helt utifrån egna önskemål och du kan utmana fantasin och sätta en personlig prägel på din uteplats eller uppfart. Betongplattor och betongsten i olika utföranden gör att du kan välja en gammaldags eller modern känsla med antingen större eller mindre stenplattor i din trädgård. Marksten i betong är enkelt och stiligt och ligger alltid i tiden.

Även mursten i betong är ett perfekt alternativ för dig som vill skapa en läcker och lättskött miljö i din trädgård. Både mursten och marksten i betong finns med olika ytbehandlingar. Välj den släta ytan för en mer stilren uteplats eller välj den ruggliga ytan för att skapa en mer klassisk naturstensinspirerande trädgård.

NATURNÄRA BETONGSTEN

Oavsett vilken design du vill ha på din utemiljö hittar du den marksten du söker hos oss. Med betongsten skapas enkelt en trädgårdsgång eller utetrappa med vacker yta. Vi har också marksten i olika utformning som ger en naturnära och tidlös känsla till din entré eller uteplats.

Självklart kan du också komplettera med stilrena detaljer och dekorstenar. Möjligheterna att skapa din egen trädgård är oändliga!

KONTAKTA OSS

Vänd dig till oss när du vill ha professionell hjälp med marksten till din uteplats eller trädgård. Vi erbjuder alltid bästa kvalitet. Du når oss enklast på e-post info@henrikssonsstenhuggeri.com eller ring 0300-180 25. Vi svarar gärna på dina frågor!

Nedan kan du klicka dig in på våra största leverantörers kataloger för att se deras utbud!

DEKORSTEN s.
Benders 68
S:t Eriks 76
Starka 36

MARKSTEN s.
Benders 6
S:t Eriks 8
Starka 4

TRAPPSTEG s.
Benders 50
Benders 58