Fönsterbrädor

Br. Henrikssons stenhuggeri är ett familjeföretag med lång erfarenhet av stenarbeten för inne- och utomhusmiljö. Hos oss kan du beställa designade fönsterbrädor i sten som är både hållbara och lättskötta – en god investering för framtiden!

FÖNSTERBRÄDOR I MARMOR, KALKSTEN OCH GRANIT – PRAKTISKT OCH STILRENT

Med en fönsterbräda i marmor, kalksten eller granit får du det allra mest hållbara materialet till ditt fönster. Du slipper onödiga repor och skador och får dessutom en yta som är lätt att torka av och hålla rent. Helt enkelt ett bra val för dig som vill tänka långsiktigt när du inreder ditt nya hem.

Hos Br. Henrikssons stenhuggeri hittar du en mängd olika förslag på färger och mönster till dina nya fönsterbrädor. Marmor eller kalksten är ett material som fungerar perfekt som fönsterbräda. Vi har även exklusiv, pålitlig och slitstark granit som ger en vacker och naturlig känsla.

Fundera även igenom detaljer som kantslipning och vinkelhake på fönsterbrädan. Vi hjälper dig gärna med idéer om hur du skapar bästa helhetslösningen för just ditt hem.

FÖNSTERBÄNKAR I NATURSTEN SKAPARA EN EXKLUSIV ATMOSFÄR

Vi tar emot färdiga mallar eller kommer ut till dig och mallar dina blivande fönsterbrädor. Du väljer den sten som passar din smak och sedan utför vi ytbehandling, kantslipning och formarbete för ett så gediget slutresultat som möjligt. Självklart kan vi också montera din nya fönsterbräda om du vill.

Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill ha en kostnadsfri offert. Du når oss enklast på telefon 0300-180 25, eller maila till info@henrikssonsstenhuggeri.com så hjälper vi dig!