Gravstenar i olika utformning

Br. Henrikssons stenhuggeri i Kungsbacka utför alla typer av stenarbeten för gravvård. Oavsett vilken stensort eller vilket utförande du väljer ser vi till att du får en gravsten som håller allra bästa kvalitet.

Med vacker natursten skapar vi gravstenar som håller under en mycket lång tid framöver. Vi rekommenderar granit som det bästa naturmaterialet till gravstenar. Det är en sten som står emot både värmen och kylan i vårt nordiska klimat.

Hos oss får du hjälp med allt från mindre dekorationer i sten till större arbeten som gravvårdar eller helpolerade gravlock. Våra montörer utför även textkompletteringar av befintliga gravstenar och renoveringsarbeten av stenar som exempelvis står ostadigt eller behöver göras rent.

IDÉER OCH INSPIRATION 

Vi erbjuder ett antal olika modeller som inspiration när du ska välja en gravsten. Här på hemsidan hittar du ett axplock av arbeten som vi utfört genom åren. Fråga oss gärna om du har önskemål om någon särskild stensort eller form på gravsten.

Självfallet anpassar vi materialet och arbetet på stenen så att de passar din smak. Kanske vill du ha särskild design på gravstenens kanter eller en personlig dekoration? Vi hjälper dig att utföra stenarbetet utifrån dina idéer.

KONTAKT

Br. Henrikssons stenhuggeri i Kungsbacka är ett familjeföretag med över sjuttiofem år i branschen. Vi har den kunskap som behövs för att kunna erbjuda ett förstklassigt stenarbete och en professionell gravvård. Ring oss på 0300-180 25 så berättar vi mer om våra tjänster och ger ett preliminärt pris.