Bänkskivor i granit och marmor

Br. Henrikssons stenhuggeri är ett familjeföretag med lång erfarenhet av stenarbeten för inne- och utomhusmiljö. Hos oss kan du beställa designade bänkskivor i sten som är både hållbara och lättskötta – en god investering för framtiden!

KÖKSBÄNKAR I NATURSTEN – PRAKTISKT OCH STILRENT

Med en bänkskiva i granit eller marmor får du det allra mest hållbara materialet till ditt kök. Du slipper onödiga repor och skador och får dessutom en yta som är lätt att torka av och hålla rent. Helt enkelt ett bra val för dig som vill tänka långsiktigt när du inreder ditt nya kök.

Hos Br. Henrikssons stenhuggeri hittar du en mängd olika förslag på färger och mönster till dina nya bänkskivor. Marmor är ett material som med rätt underhåll fungerar bra som köksskiva. Vi har även exklusiv, pålitlig och slitstark granit som ger en vacker och naturlig känsla.

Fundera även igenom detaljer som kantslipning och urtag på din nya bänkskiva. Vi hjälper dig gärna med idéer om hur du skapar bästa helhetslösningen för just ditt kök.

VÄLKOMMEN TILL OSS

Vi tar emot färdiga mallar eller kommer ut till dig och mallar din blivande bänkskiva. Du väljer den sten som passar din smak och sedan utför vi ytbehandling, kantslipning och formarbete för ett så gediget slutresultat som möjligt. Självklart kan vi också montera din nya bänkskiva om du vill.

Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill ha en kostnadsfri offert. Du når oss enklast på telefon 0300-180 25, eller maila till info@henrikssonsstenhuggeri.com så hjälper vi dig!