Skiffer till uteplats eller garageuppfart

Br. Henrikssons stenhuggeri i Kungsbacka är ett familjeföretag med försäljning av nordisk skiffer. Tack vare vårt gedigna kunnande kan vi alltid erbjuda skiffer av bästa kvalitet.

SKIFFERPLATTOR MED SKIFTANDE INTRCK

Skiffer är det utmärkta valet för dig som vill skapa en underhållsfri och slitstark uteplats. Genom att lägga skiffer på gången, trappan, uppfarten eller altanen skapar du en vacker och trivsam miljö. Skiffer som marksten går att få både som sågade hällar eller som oregelbundna stenplattor. Skiffer är även ett material som passar perfekt att bygga murar med. Materialet är slitstarkt och med dess härliga struktur och utseende ger den en förbluffande fin trädgård.

SKIFFER FÖR LANDSKAP, BYGGNATION & INTERIÖR

Oavsett vilken design du vill ha på din utemiljö hittar du den skiffer du söker hos oss. Med vacker skiffer från Jämtländska Offerdal skapas enkelt en trädgårdsgång eller utetrappa med vacker yta. Självklart kan du också komplettera med stilrena detaljer och dekorstenar. Möjligheterna att skapa din egen trädgård är oändliga!

KONTAKTA OSS

Vänd dig till oss när du vill ha professionell hjälp med skiffer till din uteplats eller trädgård. Vi erbjuder alltid bästa kvalitet. Du når oss enklast på e-post info@henrikssonsstenhuggeri.com eller ring 0300-180 25. Vi svarar gärna på dina frågor!

Nedan kan du klicka dig in på Mineras kataloger för att se vårt utbud!

SKIFFER s.
Minera (Offerdal, Alta, Oppdal, Otta) 1-56
Benders (Offerdal) 66