Stengolv

Br. Henrikssons stenhuggeri i Kungsbacka är ett familjeföretag med lång erfarenhet av stenarbeten för inne- och utomhusmiljö. Hos oss kan du beställa stengolv som är både hållbart och lättskött – en god investering för framtiden!

STENGOLV MINSKAR UNDERHÅLL OCH ÖKAR LIVSLÄNGD

Med ett stengolv i marmor, kalksten, skiffer eller granit får du det allra mest hållbara materialet till ditt golv. Du slipper onödiga repor och skador och får dessutom en yta som är lätt att torka av och hålla rent. Helt enkelt ett bra val för dig som vill tänka långsiktigt när du inreder ditt nya hem.

Hos Br. Henrikssons stenhuggeri hittar du en mängd olika förslag på färger och mönster till ditt nya stengolv. Marmor eller kalksten är ett material som med rätt underhållning fungerar bra till ett golv. Vi har även exklusiv, pålitlig och slitstark granit och skiffer som ger en vacker och naturlig känsla.

Fundera även igenom detaljer så som mönster och storlekar på golvplattor. Vi hjälper dig gärna med idéer om hur du skapar bästa helhetslösningen för just ditt hem.

VÄLKOMMEN TILL OSS

Vi hjälper dig gärna med tips och råd i färgval och storleksval till ditt nya stengolv. Du väljer sedan den sten och ytbehandling som passar din smak och sedan utför vi eventuella formarbeten för ett så gediget slutresultat som möjligt. Självklart kan vi också montera ditt nya stengolv om du vill.

Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill ha en kostnadsfri offert. Du når oss enklast på telefon 0300-180 25, eller maila till info@henrikssonsstenhuggeri.comså hjälper vi dig!